twitter youtube google

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2016 22:50
Εκτύπωση

 photo imagesCA2E735G.jpgΤην παρακάτω ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η Μικρασιατική:

"Η ομάδα της Μικρασιατικής όντος η ιστορικότερη ομάδα του νησιού εδώ και πάρα πολλά χρόνια έχει αδιαπραγμάτευτη φιλοσοφία στην λειτουργία της και έχει επενδύσει στον αθλητισμό και όχι στον συνειδητό πρωταθλητισμό.

Ένας αθλητισμός που θα διέπεται από άμιλλα – σεβασμό αλλά και ποδοσφαιρικές αρετές και όχι σε πρωταθλητισμό των 150-200 φιλάθλων που με την έντονη παρουσία τους στα παιχνίδια έχουν καθορίσει αγώνες και επηρεάσει διαιτητικές αποφάσεις.

Έναν αθλητισμό που και μόνο τα λειτουργικά του έξοδα συγκεντρώνονται με πολύ κόπο και αγώνα και ενίοτε από το στέρημα των μελών του Δ.Σ.

     Αναφορικά με τα γεγονότα που οδήγησαν στην απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής (η μόνη που εφαρμόζει τους νόμους) να τιμωρήσει την ομάδα μας με αυτήν την εξοντωτική ποινή αλλά και με γνόμωνα των πραγματικών γεγονότων έχοντας καταθέσει ένσταση για αλλοίωση αποτελέσματος(δύο αποβολές αντίπαλης ομάδας) και αντικανονικής διακοπής αγώνα θέτει κάποια ερωτήματα - απορίες στις αρμόδιες αρχές.

     Το καλοκαίρι ο Αρχιδιαιτητής της Ε.Π.Σ. ΧΙΟΥ ενημέρωσε τα σωματεία για κάποιες αλλαγές στις αποφάσεις που θα λαμβάνουν οι διαιτητές και αφορούσαν σε κρίσεις διαιτητών και όχι σε κανονισμούς.

Η κρίση απόφασης σε ένα ομαδικό άθλημα κύριε Αρχιδιαιτητά θέλει και προσόντα:

Ψυχολογία-Παιδαγωγία-Συνεργασία-Προσωπικότητα. Άραγε είστε σίγουρος ότι αξιολογήσατε σωστά κάποιους συγκεκριμένους διαιτητές ;

Άς θέσουμε όμως τα ερωτήματα-απορίες.

Σε ποιο από τα ανωτέρω προσόντα είστε σίγουρος κύριε Αρχιδιαιτητά ότι αξιολογήσατε σωστά το συγκεκριμένο διαιτητή;

Με ποιο μίλαγε ο συγκεκριμένος διαιτητής πριν πάρει την απόφαση διακοπής; Με Νομικό τρόπο είναι εύκολο να μάθουμε.

Δώσατε κύριε Αρχιδαιτητά στους διαιτητές να διαβάσουν τις συνέπειες που υφίσταται ένα σωματείο όταν γίνεται διακοπή εις βάρος του και όταν αυτό είναι άδικο;  

Τιμωρίες Διαιτητών!!!!! Ποιος-Που-Πότε έγινε αυτό κύριε Αρχιδιαιτητά. Τα τελευταία χρόνια η όποια τιμωρία ήταν μη ανακοινώσιμη και η απάντηση καραμέλα ότι δεν ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!! με εμβόλιμες αγωνιστικές(Δευτέρα ή Τετάρτη) σε γήπεδα με επαρκή φωτισμό βγαίνουν και παραβγαίνουν.

Γιατί κύριε Αρχιδιαιτητά δεν ορίσατε τον επόπτη Χατζηνικολάκη την προηγούμενη αγωνιστική ούτε στην Α ούτε στην Β κατηγορία. Προφανώς θέλατε να προφυλάξετε τον προστατευμένο σας για αυτό και τον ορίσατε         σε 2 παιχνίδια, κρίμα για την στάση του συγκεκριμένου επόπτη που και σωστή ήταν και αντρίκια. Ενώ δέχτηκε την πίεση και των δύο ομάδων είχε το θάρρος να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ενώ θα μπορούσε να προβεί σε υποδείξεις με άσχημες συνέπειες στους παίκτες. Αντιθέτως ο έτερος επόπτης που δεν συμμετείχε ήταν αυτός που υπέδειξε την διακοπή του αγώνα στον διαιτητή και αυτός που υπέδειξε αναληθώς τον Ατσάλη και ΌΧΙ ΜΟΝΟ.                                                                                  

Σε ερώτηση προς τον παρατηρητή του αγώνα τι λέει η έκθεση που έγραψε μας απάντησε: ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΗ!!!       

Άραγε ποια Ε.Π.Σ. θα έμενε τόσο αποστασιοποιημένη από τέτοια γεγονότα-τιμωρίες και δεν θα προσπαθούσε να καταγράψει τα αληθινά περιστατικά; Κύριοι της Ε.Π.Σ. Χίου αν δεν το γνωρίζεται να σας ενημερώσουμε ότι το σωματείο μας ανήκει στην αρμοδιότητα σας.

       Κύριοι-κύριοι των αρμόδιων αρχών του ποδοσφαιρικού χάρτη της Χίου σε ένα πρωτάθλημα που το ορίζουν οι κρίσεις διαιτητών και όχι οι κανονισμοί, σε ένα πρωτάθλημα που επικρατούν οι μη ανακοινώσιμες αποφάσεις και απόρρητες εκθέσεις να είστε σίγουροι ότι θα επαναπροσδιορίσουμε την στάση μας. Επειδή η σιωπή και η ανοχή έχει όρια και εσείς το βλέπεται σαν αδυναμία ένα μόνο λέμε: Είναι τόσο δυνατό το DNA της Μικρασιατικής που κανείς από εσάς δεν θα περάσει τα θέλω και τα πρέπει του!!! Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει ποιο δυνατό! Εμάς μας σκοτώσατε και να είστε σίγουροι ότι μας αναστήσατε σύσσωμους για να αλλάξουμε την αισθητική μας απέναντι σε αυτόν το χώρο. Σύντομα θα σας απασχολήσουμε, με νεότερα αφού πλέον είναι έννομο τον συμφέρον για να προστατεύσουμε το σωματείο και σε όποιον βαθμό αυτό υπάγεται νομικά που θα μας βρείτε πάλι μπροστά σας.

Εδώ ταιριάζει η διαφήμιση της NOVA που καταλήγει λέγοντας ο Θεός. Έχουν πολλά ακόμα να δουν οι άνθρωποι!!!!"    

 

unnamed

image

12

12

 

Newsletter